Skip to content

…kárpitos munkák tervezéstől a megvalósulásig

Tisztelt Látogató!

A Horváth és Társa Mór Kárpitosipari és Kereskedelmi Kft. szakmai múltja több mint 25 évre tekint vissza. Ez idő alatt széleskörű szakmai tapasztalatra, piaci ismertségre és kapcsolatrendszerre tettünk szert. Kárpitozott bútoraink túlnyomó része egyedi gyártású, melyek kifejlesztését designer partnereink segítik. Készítünk éttermi, és kávéházi padokat, falburkolatokat, szállodai ülő és fekvő kanapékat, foteleket, széria bútorokat, heverőket, franciaágyakat,ülőgarnitúrákat, valamint vállalunk egyedi kárpitos munkákat.

Jó minőségű termékeink a középkategóriában elfogadható áron vásárolhatók meg.

Gyártó tevékenységünk bázisa Mór Csókakői út 1. alatti, 800 m2 alapterületű üzemünk, ahol 19 főállású alkalmazottunkkal végezzük munkánkat. Korszerű asztalos részlegünk, kárpitosipari- és varrógépeink mellett a szakszerű munkavégzés is garantálja azt a színvonalat, amelynek köszönhetően termékeinket elsősorban német, osztrák és magyar szállodákban, éttermekben és kávéházakban értékesítjük. Külföldi referenciáink birtokában kihasználjuk az Európai piac adta lehetőségeket, amivel fokozzuk a magyar termékek megbecsülését határainkon túl.

Megrendelőinkkel közvetlen módon is kapcsolatot tartunk. Fontosnak tartjuk, hogy saját járműveinkkel az ország egész területén vállaljuk termékeink kiszállítását.

Termékeinkre garanciát vállalunk a hatályos jogszabályok szerint, melyet vevőink közvetlenül cégünk felé érvényesíthetnek..

Megrendelőink elégedettsége munkánk legfontosabb elismerése! Tisztelettel várjuk jelentkezését!

Horváth Lajos
tulajdonos
8060 Mór Csókakői út 1 | +36 30 946 2963 | kanape@horvathestarsa.hu

Horváth és Társa, Mór Kft 2020© | Minden jog fenntartva | Információk és adatvédelem